Dennis Sanders

Dennis Sanders, oprichter DENS grafische producties

Met de organisatorische kant van Dennis zat het altijd wel goed. Net zoals zijn plek op de grafische opleidingen. Het kon ook niet anders dan dat Dennis met zijn regelkwaliteiten en oog voor aansprekende communicatiemiddelen aan de slag ging bij een drukker. Mooie producten maken en blije klanten, dat maakt Dennis blij. Toen en nu nog steeds. Na al die jaren is zijn affiniteit voor grafische producten alleen maar gegroeid. Altijd nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de markt en klaar voor een uitdaging. 

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van grafische producties weet Dennis welke de verwachtingen van de klant regelmatig te overtreffen. DENS GP begeleid het hele proces van idee naar product. Deel je ideeën , Dennis gaan het regelen. Door middel van kwaliteitsbewaking en perfecte timemanagement zorgt hij er voor dat jouw communicatiemiddelen op tijd geleverd worden. Heb jij er geen omkijken naar. Neem vrijblijvend contact op.

DENS GP werkt samen

Dennis verrast graag met creatieve mogelijkheden. Zo kan jij jouw doelgroep verrassen. Om deze uitgebreide mogelijkheden te kunnen bieden werkt DENS GP nauw samen met een uitgebreid netwerk. En Dennis weet het zeker: zijn netwerk vindt kwaliteit net zo belangrijk als hij. Zorgen dat zij de juiste opdracht krijgen aangeleverd én dat het op tijd klaar is? Dat regelt DENS GP.

Neem contact op →

DENS grafische producties, voor kwaliteit op tijd

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel en snel
  • Creatief